Jakiego windowsa masz ? , pobierz javę pod swój system i będzie działać , z czasem sama się zaktualizujeWojtas pisze:QR_BBPOST O to już lipa bo u mnie java nie chce działać

Jakiego windowsa masz ? , pobierz javę pod swój system i będzie działać , z czasem sama się zaktualizujeWojtas pisze:QR_BBPOST O to już lipa bo u mnie java nie chce działać
Mam Win 7 ale przeglądarkę Chrome i nawet przed chwilą, gdy chciałem ściągnąć jave to wyskoczył komunikat, że coś tam coś tam może nie działać. Wolę nie namieszać i dam sobie spokójHenryk pisze:QR_BBPOST Jakiego windowsa masz ? , pobierz javę pod swój system i będzie działać , z czasem sama się zaktualizuje
W panelu sterowania powinna być ikona Java , w jej opcjach powinna być aktualizujWojtas pisze:QR_BBPOST Mam Win 7 ale przeglądarkę
Henryk pisze:QR_BBPOSTŚciągnij z sieci WINrar , starsze systemy windy nie potrafiły plików rar rozpakować , później będziesz miał rozpakowanie dostępne pod prawym przyciskiem myszy .Wojtas pisze:QR_BBPOST Którym plikiem odpaliłaś, u mnie windows nie zna tych plików i nie wie czym otworzyć
Uffff , ile to człowiek musi się nagrzebać w myślach![]()
Nie wiem gdzie tego szukać w panelu sterowania, przeżyje bez javy, już kiedyś z nią walczyłem i ciągle coś mi nie pasowało. DziękiHenryk pisze:QR_BBPOST W panelu sterowania powinna być ikona Java , w jej opcjach powinna być aktualizuj
Henryk pisze:QR_BBPOST Pewnie , że można 7-zip , ot winrar pierwszy się nawiną w kadłubku moim
U mnie nie działa.Wojtas pisze:QR_BBPOST Czy u kogoś z Was działa przycisk w galerii "Pokaz slajdów pełny ekran" ? Kiedyś już dostałem odpowiedź, że po modernizacjach forum niestety nie działa, ale może u kogoś się to zmieniło, u mnie nadal nie działa
sectroyer pisze:QR_BBPOST Tu jest link, gdzie można ściągnąć javę na system:
Nareszcie coś u Admina nie działaNadir pisze:QR_BBPOST U mnie nie działa.
Jeśli nie jesteś pewien , odpuść , mniej będzie bolałoWojtas pisze:QR_BBPOST instalować czy nie ?
Wojtas pisze:QR_BBPOST Nie chcę nic namieszać, instalować czy nie ?
A ja bym instalowałHenryk pisze:QR_BBPOST Jeśli nie jesteś pewien , odpuść , mniej będzie bolało
Jesteś chyba jedynyNadir pisze:QR_BBPOST Jeśli myślisz że tylko to nie działa u admina, to się grubo mylisz
Kiedyś, aby to działało potrzebna była Java.Nadir pisze:QR_BBPOST Jeśli myślisz że tylko to nie działa u admina, to się grubo mylisz
Ja jednak odpuszczę, wszystko poza programem do wrzucania zdjęć do galerii mi działa i niech tak pozostanieNadir pisze:QR_BBPOST A ja bym instalował No, ale to ja bym...
Link do galerii: |