Muszę po ściągę sięgnąć.
Czyli Ci się odpaliło? SuperSensibility pisze:QR_BBPOST hittmanka, rozpakuj byle gdzie ja tak zrobiłam tylko się zamotałam w dalszej części w dodawaniu swojej galerii![]()
Muszę po ściągę sięgnąć.
sectroyer pisze:QR_BBPOST Czyli Ci się odpaliło? Super
Którym plikiem odpaliłaś, u mnie windows nie zna tych plików i nie wie czym otworzyćSensibility pisze:QR_BBPOST Odpaliło ale dalej się zamotałam
Ściągnij z sieci WINrar , starsze systemy windy nie potrafiły plików rar rozpakować , później będziesz miał rozpakowanie dostępne pod prawym przyciskiem myszy .Wojtas pisze:QR_BBPOST Którym plikiem odpaliłaś, u mnie windows nie zna tych plików i nie wie czym otworzyć
A ja coś przedobrzyłam i teraz też nie mogę otworzyć.
Musisz mieć javę zainstalowanąWojtas pisze:QR_BBPOST Ściągacie spakowany, później prawym i jeśli nie macie programu rozpakowującego wybieracie "Wyodrębnij wszystkie" następnie gdzie ma się rozpakować. Niestety mój kompn ie wie który plik otwiera ten program i nie mogę go otworzyć.
Ja sobie wpisałem Michał, a chyba można co się chcę
Sysunia zrób tutka dla kobietSysunia pisze:QR_BBPOST GalleryRemote, ten z ikonką
GalleryRemote.jar, ale javę musisz miećWojtas pisze:QR_BBPOST A kto mnie pomoże, rozpakowałem, ale nie wiem którym plikiem uruchomić ?
No dowcip stulecia.sectroyer pisze:QR_BBPOST Sysunia zrób tutka dla kobiet
O to już lipa bo u mnie java nie chce działaćsectroyer pisze:QR_BBPOST Musisz mieć javę zainstalowaną
Link do galerii: |