Zenit pisze:Nie narzekajcie potem że serwer muli

to jedna z przyczyn i choć nie jedyna, to na pewno znacząca
W imieniu Zenita mam do wszystkich użytkowników prośbę: uszanujcie bezpłatność galerii, jaką wszystkim Wam zapewnia Zenit. Ale uszanujcie ją w całej swojej galerii, nie tylko w fotkach przeznaczonych do ankiet.
Rozmiar zdjęć obowiązujący w galerii, to "wagowo" maks. 300 kB, a "wymiarowo" maks. 1024 x 1024 piksele.
W bieżącej ankiecie, gdy się przyjrzeć to niestety jest jeszcze sporo innych zdjęć, które znacząco przekraczają 300kB, są też takie które przekraczają maksymalne dozwolone wymiary 1024x1024 (nie będę już tu robił wyliczanki kto narozrabiał, każdy może swoje fotki sprawdzić).
Ja tego nie sprawdzam na bieżąco wstawiając fotki do nagłówka, tym bardziej że większość zdjęć jest wstawiane przez osoby, po których można by się spodziewać znajomości podstawowych reguł w galerii

Ale wygląda na to, że trzeba fotki weryfikować...
Myślę jednak, że tym razem w większości był "wypadek przy pracy", ale
proszę wszystkich użytkowników o pilnowanie wagi i rozmiarów następnych fotek ładowanych do galerii.
Fotki powstawiane w tej ankiecie - tym razem wszystkie przyjmujemy jako zaakceptowane, bo nie będziemy już "płakać nad rozlanym mlekiem". Ale za kolejne "przekroczone" fotki w galerii będzie rozdawana stosowna reprymenda
A tymczasem...
Zapraszam do głosowania, zaznaczamy 10 zdjęć