gdzie mogę zamieścić nowy wątek o pomyśle stworzenia bazy książek o grzybach? Pytam technicznych, bo z wami będę chciał głównie pomówić jak to technicznie ubrać w ramy portalu czy forum.
Baza książek o

Spis książek

Zdjęcia okładek

adres e-mail

OKDare pisze:Narazie nigdzie, musimy się uporać z bierzącymi sprawami. Jak zamkniemy już to, co niedomknięte, to będziemy mogli zająć się nowymi rzeczami.
To ja dalej sobie dłubię listę książek posiadanych.Dare pisze:Na chwilę obecną najlepszym wyjściem byłoby zrobić zbiór artykułów na główną i wrzucić je w osobną kategorię, tak jak np. Relacje, czy Grzyb Dnia.
Nie widzę problemu. Jest na to odpowiedni dział i stosowny wątek właśnie w nim założyłeśPociągDoGrzybów pisze:Mam pytanie techniczne:
gdzie mogę zamieścić nowy wątek o pomyśle stworzenia bazy książek o grzybach? Pytam technicznych, bo z wami będę chciał głównie pomówić jak to technicznie ubrać w ramy portalu czy forum.
To wy się uporajcie ze swoimi bieżącymi, a ja się uporam z tymi tutaj - też bieżącymiDare pisze:Narazie nigdzie, musimy się uporać z bierzącymi sprawami.
Halo, haloTraper pisze:Wysłałem pierwszą książkę, nie wiem czy tak to ma wyglądaćProszę o odzew
Jak pisałem, to tylko poglądowo, bo fotki umieszczać będę w Galerii a nie na swoim dysku, więc nie ma sensu dodawać ich na dysk. Mam zdjęcia wszystkich swoich książek, także problemu nie ma. Podsyłasz jak masz czasTraper pisze:Nieźle to wygląda
Ja Ci prześlę jutro. Nie miałem dzisiaj czasu
A dlaczego są fotki tylko moich książek
Tu nie chodzi o to, aby fotki były z netahittmanka pisze:Traper, zawstydziłeś mnie więc też trzy podesłałam- ze zdjęciamitylko szczerze mówiąc myślałam że te fotki są tylko poglądowe ... mogłam wysłać jakieś z neta
Link do galerii: |