Położyłam go na dachu samochodu i pojechaliśmy dalej. Na kolejnym przystanku szukamy kosza i mi się przypomniało, ze został na dachu. Wrócilismy w to miejsce ale juz nie było ani kosza ani śladu grzybów.

Kupiłam nowy kosz.

też tak myślę ale smartfon wytrzymuje tak do 4 godzin ale gdy dłużej chodzimy... dlatego mały tablet jest lepszy on wytrzymuje do 24 godzinDrodix pisze:smartfon i najprostsze aplikacje i temat załatwiony
Mnie wystarczy na cały dzień ustawiam punkt zaparkowania auta a później wyłączam zbędny net , GPS, i inne gadżety,Zenit pisze:też tak myślę ale smartfon wytrzymuje tak do 4 godzin ale gdy dłużej chodzimy... dlatego mały tablet jest lepszy on wytrzymuje do 24 godzinDrodix pisze:smartfon i najprostsze aplikacje i temat załatwiony
ok ja zawsze mam włączoną trasę używam Moje trasy tam nie mam takiej opcji zaznaczania - jakiego programu używasz ?Drodix pisze:Mnie wystarczy na cały dzień ustawiam punkt zaparkowania auta a później wyłączam zbędny net , GPS, i inne gadżety,
a jak wracam uruchamiam GPS i jest wszystko GIT
Car Locator ewentualnie MyCar LocatorZenit pisze:ok ja zawsze mam włączoną trasę używam Moje trasy tam nie mam takiej opcji zaznaczania - jakiego programu używasz ?Drodix pisze:Mnie wystarczy na cały dzień ustawiam punkt zaparkowania auta a później wyłączam zbędny net , GPS, i inne gadżety,
a jak wracam uruchamiam GPS i jest wszystko GIT
dzięki już instaluję.Drodix pisze:Car Locator ewentualnie MyCar Locator
Link do galerii: |