Nio trud zaiste potężny.zenit pisze:no coś ty to po to się tyle ludzi trudziło żeby to skasować ? z marsa jesteś czy co ? tyle energii na marne?

Nio trud zaiste potężny.zenit pisze:no coś ty to po to się tyle ludzi trudziło żeby to skasować ? z marsa jesteś czy co ? tyle energii na marne?
ze mnie taki pazerniak że nawet jak coś "zapazernicze" to nie wiem gdzie to jest... te kanie to jak dziś pamiętam z Tobą pazerniczyłemBaśka pisze:to już nie tylko zdjęcia gubisz?
Wasza Magnificencja:Hudy pisze:Mówcie mi "Jego Magnificencja"
Prezesie, zmyślasz aż się kurzy, albo piszesz o innej wyprawie. Jeżeli chodzi o tę wyprawę (coś koło 25 listopada 2006) obfitą w kanie, którą odbyliśmy we dwójkę, to pazerniacy rzeczywiście szli za nami, ale naszych zakamuflowanych kań nie tknęli. Poza tym kazałeś mi je wszystkie zabrać, opanierować i zamarynować. Chodziło o sprawdzenie przepisu, który się pokazał w kulinariach. Zrobiłam, jak kazałeś, wyszły tego 3 słoiki. Jeden poszedł na Wigilijkę; dwa pozostałe zostały doszczętnie wypróbowane w Jabloncy...zenit pisze:To był chyba listopad - pamiętam dziwiłem się że gdy wracaliśmy znikły zostawione kanie... a potem się okazało że prawdziwi pazerniacy je nam wykosili
Hudy to już nie Hudy ale MagnifiluminescensjaMaciej_370 pisze:Wasza Magnificencja gaudeamus igitur, juvenesmus suumus.
chyba ja i Ty zbieraliśmy - ja nadmiar zasuszyłem...Baśka pisze:Jeżeli o te kanie chodziło, to odpuść sobie szukanie
chyba ja i Ty zbieraliśmy - ja nadmiar zasuszyłem... holera gdybym miał ten azot od Hudego zamroziłbym je a dziś byłby jak żywe i na patelnieBaśka pisze:Jeżeli o te kanie chodziło, to odpuść sobie szukanie
już pytałem... kanie są pewnie u moich rodziców... bo tam były suszone...Baśka pisze:Jak znam życie jeżeli schowałeś gdzieś suszone kanie - będzie wiedzieć. Jak nie, to i tak zaoszczędzisz sporo czasu i nerwów (zwłaszcza żonie).
Jak by Baśka napisała "Szift" to co niektórzy by go na klawiaturze nie znaleźlizenit pisze:a dlaczego nie nzawiesz tego w języku oczystym ? czy My musimy zawsze kaleczyć w obcych językach co my gęsi ?Baśka pisze:Shift
Link do galerii: |