U mnie niestety posucha- jedynie wysuszone na wiór muchomory czerwone... i jeden wynalazek nadrzewny, którego postaram się wrzucić na stronkę bo takiego dziwa to chyba nie widzieliście- w kształcie huby, ale cały jakby srebrny- może to nie grzyb?
POKAŻ GO!!!!!!!!!!!!!!!maud pisze:ale cały jakby srebrny- może to nie grzyb?
U mnie po rydzach już nie ma śladu!!!zygmunt pisze:a i koszyczek prawie się zapełnił rydzami - dużo musiało pozostać w lesie
Niestety, jeszcze nie kisiłem rydzów... A może by tak spróbować?maud pisze:Zygmuncie, gratuluję zbiorów!! Proszę Cię jednak byś nie kończył sezonu jeśli u Ciebie są w takich ilościach rydze! Jeśli możesz to poproszę o jeden, jeden malutki słoiczek rydzów w zalewie, a może robisz kiszone? Słyszałem, że są świetne a nigdy nie było mi dane tego specjału spróbowaćWięc jeśli możesz to popazerniacz jeszcze trochę....
Spełniając tak kategoryczną prośbę wrzuciłem kilka fotek do albumu.Małgi pisze:POKAŻ GO!!!!!!!!!!!!!!!
trzeba zaczekać jak to coś stanie się dorosłe. Grzyby zwłaszcza nadrzewne bardzo dziwnie wyglądają gdy są bardzo młode...Małgi pisze:Ciekawe, co na to nasi Grzyboznawcy????
Link do galerii: |