Sysunia pisze:Przyznam się bez bicia, że jak go dotykałam, myślałam o tym, jak Sensi wsadziła palec w samotka a Gonzo ją ochrzanił.

NAprawdę nie użyłam siły. Prawie.

Ja sprawdzałam czy to jakiś czyreń czy coś innego a jak palec mi lekko wszedł, to już wiedziałam, że to nie czyreń tylko samotek, bo miękki ci on był.
Swojego tylko leciutko wgniotłam, zobaczymy, co
Gonzo powie na twoje uszkodzenie samotka.
Że też wam to tak utkwiło w pamięci
Podniebne, jak zwykle bardzo ładne.
http://www.nagrzyby.pl/galeria/d/121127 ... 84-001.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Wojtas, ty to masz prawdziwy raj z tymi smardzami. Piękne zdjęcia, szczególnie te w moim stylu z niebem w tle.
Ja nadal szukam nowych miejscówek smardzów, chyba dziś uderzę w tereny bardziej cywilizowane, czyli na ogródki działkowe, bo hałdy już przemierzyłam wzdłuż i w szerz ale bez rezultatu.
Przemas, ostatnio też biegałam nad podobnym kanałem w Nadwarciańskim Parku Krajobrazowym i poza sladami działania bobrów nic tam nie namierzyłam. Gratuluję czarek, jakie by nie były. Ja nadal nie znalazłam.
Marek Z, dobrze, że znowu się tu pojawiasz ze swoimi pięknymi zdjęciami, bo jest na czy oko zawiesić.
Ta twoja piestrzenica bardzo ładna. Ja mam swoich mnóstwo ale ciężko mi się je fotografuje i nie jestem zadowolona ze zdjęć. Jakieś zapiaszczone i się usytuowały w mniej interesujących miejscach niż ta twoja:?
Brawa dla pozostałych forumowiczów za zdjęcia i leśne wyprawy.