No cóż, takie czasy mamyJanu$z pisze:QR_BBPOST Wehikuł czasu czyżbyś posiadał ?
Witaj, Jacku.gonzo pisze:QR_BBPOST dla Wszystkich aktywnych jeszcze ( pomimo istniejącego stanu rzeczy i nie mam tu na myśli koronawirusa ) użytkowników forum
Taka pora, że wszystkie "świeżynki" ciesząSysunia pisze:QR_BBPOST U mnie czarki [stare] , piestrzenice [dużo, ale podsuszone] i... maślanki.
Niestety. Na smardzówki nie mam już co liczyć. Te, którym udało się "wystartować", załatwił mróz i susza. Również dla kilku innych gatunków ten rok jest już stracony. Jak tak dalej będzie to i za smardzami nie będzie się po co rozglądaćSysunia pisze:QR_BBPOST W lesie jest potwornie sucho i nic nie rośnie. W miejscówce smardzówki - ZERO.
Rozumiem, że nie z jednego wypadu! Trochę się tego zebrało, ale niestety suszy nie da się na tych zdjęciach [większości] ukryć. A mogło być tak pięknie!gonzo pisze:QR_BBPOST Kwietniowe znajdy
Zacne poroże, trzeba było poszukać drugiej tyki. Ale i tak wielkie gratulacje.gonzo pisze:QR_BBPOST I bonusik
Sysunia pisze:QR_BBPOST Rozumiem, że nie z jednego wypadu!
Dziękuję. A myślisz że nie szukałem?Sysunia pisze:QR_BBPOST Zacne poroże, trzeba było poszukać drugiej tyki. Ale i tak wielkie gratulacje
gonzo pisze:QR_BBPOST A myślisz że nie szukałem?
Powrotu do zdrowia życzęPawelJeleniaGora pisze:QR_BBPOST Mam koronawirusa
Link do galerii: |