Ja

Może to i dobrze, bo obróbki

Świecznica rozgałęziona w tanecznych

Żółciaki w końcowych stadium ale wrośniak jakoś sobie radzi

Inne napotkane , to totalny obraz nędzy i rozpaczy- wina

Dzięki.Sensibility pisze:QR_BBPOST Sysunia, niezłe grzybki ci się trafiły a ten podgrzybek tęgoskórowy...no...noo
Wszystkie piękne. A propos, czy mógłbyś się przestać obijać w dekadówkach? O ile mnie mój sokoli wzrok nie myli, to od jakiegoś czasu nie ma Twoich fotek.gonzo pisze:QR_BBPOST Trafiają się również fotogeniczne nadrzewniaki i grzybki z tych niezbieranych.
Paweł pisze:QR_BBPOST borowikiem korzeniastym.
Aż tak dobrze to nie jest. U mnie zaczęło w sobotę około 17-stej i skończyło dziś rano, oczywiście lepsze to niż nicDrodix pisze:QR_BBPOST Dolny Śląsk w końcu z solidnymi opadami (sobota, niedziela)
Dziękuję w imieniu grzybkówSysunia pisze:QR_BBPOST Wszystkie piękne.
Po pewnym przecieku przestało mnie to bawić.Sysunia pisze:QR_BBPOST A propos, czy mógłbyś się przestać obijać w dekadówkach? O ile mnie mój sokoli wzrok nie myli, to od jakiegoś czasu nie ma Twoich fotek.
Ładna fotokolekcja niczegoSysunia pisze:QR_BBPOST Poniżej mój głos w kwestii: nic nie rośnie.
Wiem , szlak ją trafił jak wysiadł edytor i nie mogłem niczego poprawić , a teraz już wygasł czas mojej edycjiPaweł pisze:QR_BBPOST łuszczaka bez mininiaturki
Dziękuje za poprawienie fotkiPaweł pisze:QR_BBPOST jak Ty wstawiasz swoje
Drodix pisze:QR_BBPOST Dolny Śląsk w końcu z solidnymi opadami
gonzo pisze:QR_BBPOST Trochę grzybków z dzisiejszej, deszczowejprzejażdżki
Szczęściarze, u mnie nie spadła nawet kropla mimo prognoz, że będzie padać.johnny40 pisze:QR_BBPOST byłem dziś w jednym ze swoich pobliskich lasów,wczoraj zdrowo popadało
Link do galerii: |