Nie wiem czy wysokie temperatury, susza , brak grzybów wpływa tak źle na niektórych forumowiczów że z tematu grzybowego starają się zrobić forum, na którym chcą coś prać nie wiedząc dokładnie co… Myślę , że wielu obserwatorów tego forum nie jest zainteresowanych dyskusją tu prowadzoną. Prosiłem, żeby na ten temat już nie dyskutować ,to jest sprawa między mną a Rudkiem. Jeśli ktoś z Was bardzo chce wiedzieć o co w tej sprawie chodzi, proszę napisać na priv, dam odpowiedź. Tak już zrobiło kilku forumowiczów. Wszelkie dyskusje i wyjaśnienia nie chcę upubliczniać dla dobra „pokrzywdzonych”
Jeśli ktoś nie czyta dokładnie wszelkich dyskusji i wypowiedzi, często nie zauważa tego co jest istotnie i nie jest wstanie zrozumieć moich posunięć. Ja zamiast tracić czas na dyskusję polecam wybrać się do lasu tak jak ja dziś to zrobiłem…
Proszę administratorów o przeniesienie tej dyskusji do innego tematu.
Kolejne dyskusje na ten temat zgodnie z tym co pisał Nadir będą usuwane i odpowiednio oceniane. To tyle w tym temacie. Do osób które do tej pory wypowiedziały się napisze na priv wyjaśnienia i moje uwagi.
Mam dziś dużo grzybowej roboty wyjaśnienia na priv zrobię po obrobieniu dziś znalezionych grzybków.